Cauta in

 
» home  » evenimente  » despre noi  » servicii  » cariere  » parteneri  » contact 
 
  INSTRUMENTE ANALITICE

  ANALIZA DIMENSIONALA SI DE SUPRAFATA

  APARATURA NUCLEARA SI PENTRU RADIATII IONIZANTE

  CHEMICAL, BIOLOGICAL, RADIOLOGICAL AND NUCLEAR DEFENSE - CBRN

  ECHIPAMENTE MEDICALE SI CLINICE

  ANALIZOARE DE MICROBIOLOGIE CLINICA

  ANALIZOARE SPECTROMETRICE FRX

  PRODUSE CHIMICE

  QLARIVIA

  GENERATOARE DE GAZE DE LABORATOR


»EVENIMENTE

 

»NEWSLETTER

 


»UNITATE DE CERCETARE

 
Fisa de evaluare
Raport autoevaluare
PROPUNERI ATESTARE CCDI afisate pe 24.06.2008
 

Home » Servicii

  PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA
 
  Fondata in 1991, firma noastra este un partener traditional si unul din liderii pietei de aparatura instrumentala, analitica, de control al calitatii, de monitorizare si de instrumentatie nucleara si radioprotectie, precum si a distributiei de produse chimice in stare solida.

Toate acestea sunt produse de companii internationale de prestigiu, lideri ai domeniilor specifice. Domeniile de utilizare si aplicatiile acestor echipamente sunt, in principal, cel stiintific si universitar, al protectiei mediului, chimic, chimico-farmaceutic, al medicinei si sanatatii, cel agroalimentar, al laboratoarelor de control al calitatii, precum si in diverse sectoare industriale, cu precadere cele ale petrochimiei si industriei chimice.

Printre beneficiarii echipamentelor si serviciilor oferite de MECRO SYSTEM srl se numara principalele universitati si institute de cercetare, laboratoarele de protectia mediului, cele de sanatate publica, companii precum SN PETROM, SN ROMGAZ, SNN-CNE-PROD CERNAVODA, ANTIBIOTICE S.A. Iasi, CAROM Onesti, CHIMCOMPLEX Borzesti, DACIA-RENAULT Pitesti, OLTCHIM Ramnicu-Valcea, POLICOLOR Bucuresti, RAFO Onesti, etc.

MECRO SYSTEM este prima firma romaneasca de profil care are sistemul de management al calitatii certificat, national si international, conform ISO 9001:2000, ceea ce arata nivelul ridicat al experientei noastre, angajamentul MECRO SYSTEM srl fata de calitatea produselor si serviciilor oferite precum si dorinta noastra de a satisface toate solicitarile partenerilor nostri.

   
   
  » home  » evenimente  » despre noi  » servicii  » cariere  » parteneri  » contact